O nama

 

ELMAT elektromaterijal je dinamicna firma sa tradicijom u oblasti osvetljenja dugom 29 godina . Osnovna delatnost je proizvodnja svetiljki i opreme u oblasti osvetljenja kao i distribucija pomenutih proizvoda za osvetljenje industrijskih, kancelarijskih i poslovnih prostora, hipermarketa, saobracajnica i parkova kao i sportskih objekata.

Renomirana pozicija koju je firma stekla na trzistu posledica je dobre organizacije, brizljivo odabranih i strucnih saradnika kao i informaticke podrske u koju preduzece neprestano ulaze.

Stalni razvoj i unapredjenje proizvoda postignuti su proizvodnom kooperacijom sa SIEMENS-om i ELEKTROKOVINOM SVETILJKE u početku, a sada sa nekoliko vodecih svetskih proizvodjaca svetiljki kao sto su PETRIDIS LIGHTING, SiTECO, LEDVANCE, IBV, OSRAM, OLYMPIA ELECTRONICS, GRAH LIGHTING, LITPA, LUXIONA, ES SISTEM, VIOKEF...

ELMAT Elektromaterijal pruža sve usluge u vidu saveta, predloga idejnih svetlotehničkih rešenja projektantima, arhitektama, investitorima, izvodjačima … besplatno i bez obaveza da se rešenja primene. Zbog toga je u preduzecu formiran TKB (tehnicko-komercijalni biro) koji ima zadatak da obezbedi konsalting u dizajnu osvetljenja, upravljanju svetlom (lighting management), primenu raznih svetlosnih proizvoda, novosti u osvetljenju, kao i savete prilikom montaze i postprodajnih aktivnosti.

Osnovni princip poslovanja je zadovoljenje zahteva kupaca sa maksimalnim uvažavanjem odnosa cena - kvalitet, svesni činjenice da je kvalitetan proizvod najjeftiniji u eksploataciji.

Zaposleni u ELMAT-u će se truditi da čuvanjem dobre reputacije i rejtinga pokažu spremnost za dobru i otvorenu saradnju kako na domaćem tako i na stranom medjunarodnom tržištu.

 

          

 

Korpa je prazna

Pretraga

Vesti

Mailing lista

Prijavite se na našu mailing listu.